Uvođenjem ekoloških rješenja i korištenjem ekološki prihvatljivih proizvoda Green-housene samo da pokazujemo svoju ekološku odgovornost, nego dodatno povećavamo svoju zaradu uštedom na "zelenim rješenjima", ali i većim brojem gostiju koji cijene ekološku prihvatljivost kao dodatnu kvalitetu proizvoda i usluga.
 

Uz pomoć informacija dostupnih na našim stranicama možete doznati višephotovoltaics o "zelenim rješenjima" za hotele i kampove. Iz predloženih tema doznajte više o vrstama obnovljivih izvora energije koje možete implementirati u vaše turističke objekte. Potražite informacije o načinima zbrinjavanja otpada, mogućnostima uštede vode, o sustavu otpadnih voda, odnosno o kemikalijama koje najmanje moguće štete okolišu.

 

eco hotelPosebno poglavlje je posvećeno zdravoj i ekološki uzgojenoj hrani, a u poglavlju Prirodna baština možete potražiti zanimljivosti iz područja kulturne baštine Republike Hrvatske, koja će svakako zanimati vaše goste.

 

Želite li što lakše doći do informacije gdje i kako nabaviti određene proizvode u poglavlju o dobavljačima zelenih rješenja, proizvoda i tehnologija, nalaze se informacije o njihovim proizvodima, kao i linkovi na njihove stranice.

 

Na našim stranicama nalaze se informacije o međunarodno prihvaćenom green-roofsznaku "Prijatelj okoliša", o proceduri dobivanja znaka, te kontrolne liste pomoću kojih možete testirati vaš hotel ili kamp i vidjeti udovoljavaju li mjerilima za znak "Prijatelj okoliša".

 

Uz sve navedeno potražite još i savjete iz dobre prakse i zanimljivosti koji Vam mogu koristiti na "zelenom" putu vašeg ugostiteljskog objekta.